¿Què necessite per a disposar de l'aplicació Turismo APP?

Des de Sollutia, soluciones internt, t'oferim tot el que és necessari perquè la teua empresa, entitat o institució dispose de l'aplicació web de turisme.

La nostra especialitat és realitzar el disseny de la teua aplicació a mida, amb la teua imatge corporativa. Ho personalitzarem tot per a adaptar-ho als teus gustos i podràs validar pas a pas tot el disseny corporatiu i la imatge de l'aplicació.

Ens encarreguem de l'allotjament (hosting)

Allotgem l'aplicació en servidors de hosting gestionats per Sollutia, perquè no hages de preocupar-te per cap qüestió tècnica. El servei de hosting que oferim és administrat, de manera que el nostre equip de sistemes s'encarrega de tota la instal·lació de l'aplicació, configuració, manteniment tècnic i actualitzacions.

A més, tindràs a la teua disposició del nostre equip de suport tècnic per a atendre't en qualsevol moment per a resoldre qualsevol dubte o incidència que pugues tindre.

I no només això, també ens encarreguem de la seguretat, perquè la teua aplicació estiga sempre segura, lliure d'atacs i virus, així com de la velocitat de càrrega, perquè sempre estiga disponible per als clients carregant amb la màxima velocitat possible.

Compartir: