Establiments

Per a complementar els serveis del teu negoci i donar-li un valor afegit, ofereix els recursos turístics de la teua zona d'una manera fàcil i detallada. Perfecta com a guia de la teua ciutat, per a destacar tot allò que rodeja al teu negoci i posar-lo a l'abast dels teus clients.

Turismo App et permet configurar a través d'un panel de control tota la informació en temps real, crear guies turístiques, rutes, configurar llocs d'interés turístic, monuments, restaurants, discoteques, hotels, tendes, centres comercials, espais d'interés, rutes senderistes, cicloturisme, BTT... destacant aquelles que aporten més valor al teu negoci.

Quins tipus de continguts pots incloure:

  • Continguts de vídeo, fotos i àudio.
  • Geolocalització de tots els espais.
  • Rutes personalitzades.

Organtzacions turístiques, ajuntaments i entitats

Turismo APP és una eina eficaç per a entitats turístiques, oficines de turisme, ajuntaments, mancomunitats i organitzacions que necessiten oferir un producte gratuït als turistes on publicar tota la informació sobre la zona turística: ciutat, comarca, província, comunitat...: Rutes turístiques, llocs d'interés, monuments a visitar, on menjar, on dormir, on comprar, oci i temps lliure, oci nocturn, zones comercials, rutes senderistes, rutes de muntanya, cicloturisme, BTT, vies verdes o qualsevol altre recurs turístic.

Empreses d'oci

Turismo APP és ideal per a empreses d'oci que volen oferir una agenda urbana, un producte per als seus clients on recopilar informacions sobre l'oci com locals, restaurants, esdeveniments, on comprar, on dormir, què visitar...

Esdeveniments

Amb Turismo App les marques patrocinadores d'esdeveniments poden oferir qualsevol tipus d'informació sobre el seu esdeveniment, junt amb informació de tota l'oferta turística que l'envolta: informació comercial, agenda d'activitats, propostes turístiques, espais de compres, negocies, hostaleria, restauració...

Compartir: