Demostració

Si vols veure totes les funcionalitats que pots oferir als teus visitants i clients a través de TurismoAPP, pot fer-ho des del següent enllaç:

Hem habilitat una demo per a que comproveu la facilitat d'ús de l'aplicació. Des d'aquesta demo podeu provar tant una versió per a escriptori com una versió per a mòbils. Recordeu que TurismoAPP es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol sistema operatiu.

Voleu provar una demo de Turismo APP?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem accés al panel d'administració de l'aplicació de turisme perquè comproveu com de senzill és d'utilitzar, i amb quina facilitat es poden introduir continguts i mantenir-los actualitzats. A més, tot això de forma online, perquè pugueu fer-ho en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, ja que disposem també de panel realitzat amb Responsive Design.

Podreu introduir i actualitzar tota la informació de forma senzilla: Actualitzar restaurants, hotels, cafeteries, monuments, espais d'interès, comerços, hotels i qualsevol altre emplaçament turístic i punt d'interès.

Sol·liciteu accés a la DEMO des del formulari de contacte.

Compartir: