A mida i preparada per a ser publicada

Turismo APP és una aplicació realitzada a mida de la imatge corporativa del teu negoci, organització, entitat o empresa.

El nostre equip de dissenyadors i programadors realitzarà una proposta ajustada a les seues necessitats i disposarà d'una aplicació completament preparada per a ser utilitzada amb rapidesa, amb temps de desenvolupament i de personalització mínims.

Segura, estable i escalable

La força d'aquesta aplicació està en el desenvolupament, la usabilitat, la cura del disseny, però sobretot en la compatibilitat amb tots els dispositius sense haver d'estar pendent de costoses actualitzacions. Turismo APP està desenvolupada en format web amb Responsive Design, optimitzada especialment per a tots els dispositius mòbils. D'aquesta manera, posarà les mans del teu client una solució avançada i compatible, independentment del sistema operatiu de l'usuari. L'aplicació de turisme podrà ser consultada de forma ràpida i senzilla des de qualsevol dispositiu.

Compatible amb:

  • Android, iPhone, iPad, Blackberry, Windows, Mac, Linux
  • Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera…

Turismo APP és una aplicació desenvolupada per a garantir la màxima compatibilitat amb tots els suports i la possibilitat d'aprofitar-se de millores aplicades al mateix temps sempre a tots els dispositius.

Disseny a mida

Turismo APP està desenvolupada per dissenyadors experts, intuïtiva, usable, adaptable, útil, pràctica i molt fàcil de consultar.

A més, el panel de control és molt senzill d'utilitzar i no requereix coneixements avançats. Tots els continguts els podràs implementar fàcilment i mantenir-los actualitzats de manera constant, ràpida i sense complexitat.

Optimització SEO

L’aplicació està preparada per a tindre una optimització per al posicionament en buscadors i així poder millorar la visibilitat del portal. Preparem la pàgina web per a posicionar les paraules claus millorant la usabilitat, navegació i indexabilitat de l’aplicació web.

Ampliacions

Podràs definir amb nosaltres quines funcionalitats afegir a l'aplicació. Si necessites que l'aplicació disposes de qualsevol funcionalitat específica, el nostre equip la podrà desenvolupar per a tu.

Idiomes adicionals

L'aplicació turística Turismo APP està pensada i dissenyada per a donar cobertura en diferents idiomes. Podràs introduir tots els continguts en tots els idiomes que desitge, per a poder arribar a tot el teu públic. En un món tan globalitzat és imprescindible arribar al número més gran de turistes possible i poder posar tota la informació a l'abast dels teus visitants.

Compartir: